Martin H Køreskole · Markedsvej 4, 9600 Aars

26 20 60 17


Hej mit navn er Martin Harritslev Nielsen

 

Jeg er en ung mand i 40erne, med hus have, gift og har en datter og 3 bonus børn. Er bosat i Aalborg. I min fritid dyrker jeg lidt løb , der ud over elsker jeg at udvide min horisont via af forskellige aktiviteter i foreninger. Jeg besluttedde mig i 2011 for at der skulle ske noget nyt og valgte derfor at uddanne mig som kørelærer. Før min tid som kørelærer har jeg været i byggebrancen gennem ca 8 år. Er en glad frisk og seriøs person, som har en stærk mening omkring forskellige ting, men også en god portion humor, som gør dagligdagen lidt sjovere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Køreskole i Aars

 

Startede i januar 2012 min egen køreskole op, efter at have afsluttet uddannelsen som kørelærer i dec. 2011. Valgte at udføre min køreskole som en praksis der tager hensyn til den enkelte elev. Det gør jeg blandt andet ved at give en seriøs tavle undervisning, ikke noget med at sidde foran en computer og lærer uden af, her får man den rigtige forståelse og holdning det at begå sig i trafiken.

 

Køreskolen med fokus på den enkelte elev

 

Kan også give eleverne en bredere forståelse for tingene, da jeg bruger mere tid på den enkelte elev, det kan jeg gøre ved at køre elevhold på 10-20 stykker af gangen.